Bank Norwegian Refinansiering

by Staci Neeley
in misc.

Førstegangsetablerere som Jonas Rudolfsen (23) får ikke lenger avdragsfrihet på boliglånet, når regjeringen strammer inn bankenes utlånspraksis. Finner du en jobb på et allerede sprengt arbeidsmarked der du må bli plukket ut for å få jobb, så taes den på strak arm. Når boligprisene er så høye som de er i dagens marked, utgjør 15 % av kjøpesummen forholdsvis mye. Dette er et litt dyrere lån enn hvis du har sikkerhet, men du kan forsatt spare masse penger på renter og ikke minst gebyene som ofte er høy på en slik type gjeld. Man får nesten uten unntak svært hurtig svar om man har muligheten til å få innvilget et lån ved å motta et uforpliktende tilbud. Det er en mer tidkrevende prosess når man ønsker å ta opp et lån til båtkjøp med pant i båten.

Det eneste som er viktig å tenke på er at du ikke vil få refinansiering av forbrukslån dersom du har en betalingsanmerkning, slik at det er viktig å gjøre dette før betalingsproblemene har gått for langt. De har også egne banktjenester hvor du blant annet kan låne mellom 5000 til 350 000kr med deres forkbrukslån uten sikkerhet. Denne typen lån brukes ofte til forbruksvarer, reiser, oppussing eller til å samle ulik gjeld under ett og samme lån. Alt om boliglån Boliglån kan være en veldig vanskelig prossess for mange mennesker som skal skaffe seg lån boliglån. Forbrukslån uten sikkerhet Det er den beste måten for en enkelt kunde, å sikre seg en oversikt over et stort marked.

Det er også fullt mulig å legge til en medsøker på lånesøknaden, noe som øker sjansene for å få innvilget lånet ganske betraktelig. Uansett om du låner 500 kroner eller 10 000 inngår du en bindende avtale med låneselskapet, og overholder du ikke den vil det være mest berammende for deg selv. Etterspør du et uforpliktende tilbud, er det ofte samme prosessen som med lånesøknad.

Hva årsaken til at Nordea tilbyr hele fire slike dyre lån er vi usikre på. Vi skynder oss å legge til at Nordea også tilbyr et forbrukslån som hevder seg i andre enden av tabellen - faktisk helt oppe på tredjeplass med en effektiv rente på 14,64 prosent.

Sjekk ut de forskjellige långiverne før du tar opp et privatlån for å få en god oversikt over hvem som gir de beste forutsetningene, da det ved forbrukslån tilkommer rente og eventuelle øvrige administrative kostnader som fakturaavgift og etableringskostnader.

Hvis du skal refinansiering uten sikkerhet så finnes det flere banker som tilbyr dette på nett og svar innen 24 timer. TS har kredittkortgjeld (altså et lån), som antageligvis har mye dårligere betingelser enn et forbrukslån. I vår test har vi tatt for oss de mest populære forbrukslånene i Norge, og vi gjør vårt beste for å oppdatere informasjonen etter hvert som vilkår og lignende endres. Dette i seg selv er ikke nødvendigvis negativt, men ettersom trendkurvene er store, kan det tyde på en del impulsivitet. Det er etableringsgebyr på 950 kroner og termingebyrer på 30 kroner, det er viktig å nevne at dette er lavt i forhold til mange andre konkurrenter. Selv om du har hatt samme bank i mange år så er det ikke sikkert at de gir deg mest penger i lån. Dermed blir søknadsprosessen enkel, og man får pengene raskt på konto - gjerne allerede neste virkedag. For å søke om et forbrukslån kreves det, at du er over 18 år og har fast inntekt.

About me

Me!