Diners Club Kredittkort

by Staci Neeley
in misc.

Funderat på att skaffa ett men vet ju inte om det är så bra för enligt alla mackar så är det ju skit bra att ha ett. Hvilket kredittkort som er best kommer helt an på hva slags kjøpemønster man har. Det finnes også gode kredittkort som har fordeler innenfor mange forskjellige kategorier. Er man i slike situasjoner ofte, at man ikke får gjort opp kreditten, bør man ha et kredittkort med lave renter. Det er enkelt å skaffe seg kredittkort , så fremt man er myndig og har fast inntekt. Kredittkort markedet er overfylt av forskjellige muligheter, og du kan finne kredittkort til forskjellige behov.

Det er lagt ut en oversikt på nettet hvor brukere av de forskjellige kortene kan legge inn opplysninger om hvilke butikker som gir bonus. Vær alltid på jakt etter et cashback kredittkort som tilbyr ordninger slik at du får mest mulig bonus på flest mulige butikker. Sammenlign ordningene som tilbys av ulike cashback kredittkort og alltid vær på utkikk etter de som tilbyr bedre beløp som tilbakebetaling.

I tillegg til overnevnte fordeler, tilbyr flere kredittkortselskaper også concierge-tjenester, fri tilgang på lounger på flyplasser, kredittkort som gir billigere bensin, og ikke minst gunstige reiseforsikringer. I motsetning til de fleste andre kort er det ingen øvre grense for hvor mye bonus du kan spare! At kredittkort tilbyr deg cashback på utvalgte varegrupper er ikke nytt eller spesielt revolusjonerende.

Betaler du med ditt eget kredittkort er det også sannsynlig at du får igjen reiseutlegg før du må betale kredittkortregningen. Reiseforsikring inkludert, gebyrfritt kredittkort, rabatt på flere nettbutikker og reiser (hotell og fly). Ingen årsavgift, 3,65 prosent tilbake hvis du handler bensin (81 øre på Esso), 10 prosent rabatt på reiseforsikring, leiebil og hoteller, 3,65 prosent tilbake på skobutikker og klesbutikker over hele verden.

Med 365privat Mastercard får du Cashback (penger tilbake) hver gang du bruker drivstoffkortet i bensinstasjoner, møbel- og klesbutikker. Benytt bensinkort der det gir fordeler og fortrinnsvis et annet kredittkort ved andre kjøp. For å få mest mulig ut av et bensinkort bør du vurdere fordeler og ulemper opp mot hverandre. Den største fordelen med alle disse kortene er at du kan få opptil 60 øre rabatt på drivstoff per liter.

Den vanligste formen for cashback er kategoribasert cashback, som gir penger tilbake ved kjøp innen en gitt kategori. Den vanligste formen for kategoribasert cashback i Norge er på drivstoff (såkalte bensinkort), men klær/sko, dagligvarer og flyreiser er alle ganske utbredt også. Et eksempel på et kort med kategoribasert cashback er 365Direkte , som gir 3,65% cashback på drivstoff, klær og sko. Det finnes også eksempler på kredittkort der man selv velger kategori, slik som FlexiVisa , som gir 4% cashback på ENTEN klær og sko, flyreiser, drivstoff, elektronikk eller sportsutstyr. Det er imidlertid flere kort der du får bonus basert på ulike kategorier eller bestemte produkter.

About me

Me!