Valg Av Kredittkort

by Staci Neeley
in misc.

Kredittkort cashback er en av de største fordelene med å bruke kredittkort i forhold til vanlige bankkort, og det er faktisk veldig mye penger å spare hvis man bruker det riktig. Med andre ord kan du handle klær, mat hos konkurrentene, ting i utlandet - og så videre - og samtidig belønnes for det. Fra Bank Norwegian får man kredittkortet Norwegian-kortet , som også tilbyr deg cashback på alt du handler over hele verden. Kredittkortet Ikano Visa , som tilbys av Ikano Bank, er et meget godt kredittkort med massevis av fordeler og cashback.

Hvis du for eksempel legger mye penger på bensin så kan de selvsagt være lurt å ha et bensinkort der du får rabatt på hver liter du fyller. De fleste kredittkort (ikke alle) i Norge har enten drivstoffrabatt eller reiseforsikring inkludert i kortet. Typiske fordeler er å få rabatt per bransje eller på for spesifiserte butikker innen for eks. Netthandel, som Zalando eller Hvis du for eksempel kjøper mye klær bør du kanskje finne et kort som gir rabatt på klær.

Det vanlige er at du kan opptjene bonus på kjøp av utstederens egne produkter og må bruke pengene til å handle samme sted. Når du bestiller leiebil, må du oppgi i telefonen at du har det og det kortet, og dermed er berettiget til rabatt. Fire typer: Et ekte cashbackkort gir bonus på all bruk og du kan bruke de opptjente bonuskronene på hva du vil. Begge kortene gir rabatt på alt du kjøper, men du må ta ut rabatten i form av flyreiser. En interessant variant er Røde Kors-kortet, hvor du kan gi 1% av alt du forbruker (ihvertfall det du betaler med kredittkort) til Røde Kors uten at du merker noe til det.

Med våre kredittkort får du tilgang til en nettportal som innhenter markedets garantert laveste priser på hotelltilbud fra tusenvis av nettsteder og reservasjonssystemer over hele verden. Meld deg inn i Eika Bonus og opptjen bonus til bruk på gjenkjøp i samme butikk.. Her finner du blant annet Moods of Norway, Brandstad, Superdry, Lampehuset, og Birk Sport. Meld deg inn i Eika Bonus og opptjen bonus til bruk på gjenkjøp i samme butikk.. Her finner du blant annet Moods of Norway, Superdry, Lampehuset, og Birk Sport. Bestill i stedet trygghetsforsikring fra Eika og du kjøper med Eika Kredittkort i et helt år fremover! De fleste bankkort har årsavgift, og noen kredittkort har det, men langt fra alle.

Det er noen ting man må passe på når man skal velge slike kort - hvis man kjører mye og forventer å få rabatt på all bensin eller diesel, må man sjekke hva max rabatten er. De fleste opererer med en maksimalgrense for avslaget eller bonusen man kan få - naturlig nok ettersom det selskapene ellers hadde vært nødt til å punge ut med store beløp for å dekke rabatten til bilistene.

Her er det ingen årlig begrensning på hvor mye rabatt du kan hente ut, så hvis dere handler mye, er dette absolutt et kredittkort å vurdere. Kredittkortet til Norwegian gir også rabatt når du handler for eksempel matvarer, fordi kortet gir 1 % rabatt eller cashpoint-opptjening på alle varekjøp hvor kortet benyttes (bortsett på innenlandsreiser med Norwegian). Fordelen med alle disse tre kredittkortene som gir rabatt når du handler mat, er at ingen koster noenting å skaffe seg, eller har noe årsgebyr.

About me

Me!